Υπηρεσίες – Nikos Adrianopoulos

Υπηρεσίες

Services

Συνδυάζουμε την εμπειρία , την όρεξη για δημιουργία και τις άρτιες γνώσεις σχεδιασμού, όπως αυτές αναπτύχθηκαν μέσα από την περάτωση ξεχωριστών έργων διαφορετικής κλίμακας και χαρακτήρα. Στα project μας συγκαταλέγονται , μεταξύ άλλων ιδιωτικές κατοικίες, γραφειακοί χώροι, ξενοδοχειακά συγκροτήματα , επαγγελματικοί χώροι  και showrooms.

 

Καθένα από τα έργα μας είναι μοναδικό, έχοντας ιδιαίτερη ταυτότητα που αντανακλά τόσο την ιδιοσυγκρασία όσο και τις ανάγκες του πελάτη. Η λειτουργικότητα δεν θυσιάζεται στο βωμό της αισθητικής , αλλά αντίθετα αναδεικνύεται σε αξία και κριτήριο με βάση το οποίο λαμβάνονται αποφάσεις σε σχέση με τον σχεδιασμό, πάντα με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του χρήστη και την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών του.

 

Η λέξη που χαρακτηρίζει τα έργα μας είναι η αρμονία. Πάντοτε υπάρχει ισορροπία στη σχέση των όγκων, χρησιμοποιώντας απλές γραμμές αλλά ιδιαίτερες φόρμες , ενώ δίνουμε παράλληλα έμφαση στις κατασκευαστικές λεπτομέρειες.

 

Η γνώση στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και αντοχής λειτουργεί σαν εγγύηση της αισθητικής και λειτουργικότητας του χώρου, προσδίδοντας στο έργο διάρκεια και αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.

Η εναλλαγή φωτός – σκιάς και η μίξη τους στην κατάλληλη αναλογία αποτελεί τη βάση της δημιουργίας αυτού που ονομάζεται «μελέτη φωτισμού».

 

O αρχιτεκτονικός σχεδιασμός αναδεικνύεται μέσα από την μελέτη φωτισμού. Το γραφείο μας δίνει έμφαση στη μελέτη φωτισμού θεωρώντας τη το πιο ενδιαφέρον τμήμα της μελέτης κάθε έργου: Ο φωτισμός αναδεικνύει τα χρώματα, τις επιφάνειες και τις υφές και ενισχύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του σχεδιασμού.

 

Έχοντας υλοποιήσει πλήθος εφαρμογών ειδικού φωτισμού στα έργα μας, και γνωρίζοντας σε βάθος τη σχέση αρχιτεκτονικής και φωτισμού, αναλαμβάνουμε μελέτες φωτισμού τόσο σε project αρχιτεκτόνων όσο και ιδιωτών που προτιμούν την ανάθεση σε πραγματικά ανεξάρτητο μελετητή που δεν εργάζεται για εταιρεία εμπορίας φωτιστικών.

 

Η τεχνογνωσία, η χρήση του φυσικού φωτισμού, η γνώση της αγοράς των φωτιστικών και η συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη της τεχνολογίας στο χώρο του φωτισμού είναι μερικά μόνο από τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.

 

Ο Νίκος Αδριανόπουλος είναι από το 2004 professional member on IALD (International Association of Lighting Designers)

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την περάτωση έργων από την αρχική ιδέα μέχρι την ολοκλήρωση και παράδοση, εξασφαλίζοντας αρμονική ροή κατά την μετάβαση από το ένα στάδιο της κατασκευής στο άλλο, καθώς και πιστή τήρηση του αρχιτεκτονικού concept που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη.

 

Προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης έργου, εξασφαλίζοντας τη συνεργασία με εξειδικευμένους και πεπειραμένους μηχανολόγους , υπεργολάβους και συνεργεία, συντονίζοντας τους και ελέγχοντας την ποιότητα κατασκευής και το χρονοδιάγραμμα σε όλη τη διαδικασία και πάντοτε μέσα στο χρονικό πλαίσιο που συμφωνούμε.

 

Η μακρόχρονη πείρα μας στον τομέα των κατασκευών ,ιδιαίτερων απαιτήσεων και η γνώση αλλά και η συνεχής αναζήτηση στον τομέα των υλικών μας δίνει τη δυνατότητα να επιλύουμε με άμεσο αλλά και τον ενδεδειγμένο τρόπο κάθε πρόβλημα, αλλά και να προσαρμοζόμαστε γρήγορα και αποτελεσματικά σε όποια αλλαγή δεδομένων προκύψει.